Atlanta User Conference Agenda

Updated: April 11

7:00 AM - 9:00 AM Registration

Room: Atrium Foyer (Breakfast served in Atrium Terrace B)

8:30 AM Keynote

30 minutes
Speaker: Bob Neveu, Certify President and Co-founder
Room: Maple Room

Certify has been an important driver of industry growth and innovation in the rapidly expanding world of expense report automation. Join Bob Neveu, Certify CEO and co-founder, for insight into the state of expense management today and key Certify accomplishments over the past year.

9:00 AM Latest Product Enhancements and Releases From Certify

60 minutes
Speaker: Steve Lackner, Certify Director of Sales Success
Room: Maple Room

From a new user experience and integrated AP invoice to integrations with leading business travel services like Uber, Certify has been hard a work designing great new product features for you. Come learn more about all the latest updates and enhancements for the Certify platform.

10:00 AM Coffee Break

15 minutes
Room: Maple Foyer

10:15 AM Certify Product Roadmap

45 minutes
Speaker: Steve Lackner, Certify Director of Sales Success
Room: Maple Room

Certify travel and expense is quickly expanding to become a leading integrated spend management platform. Join this exciting session to hear about the Certify product road map and get a preview of all the new features and services we’ll introduce in 2017, including APIs and expanded international tools.

10:00 AM Customer Panel Discussion

60 minutes
Moderator: Bob Neveu, Certify President and Co-founder
Room: Maple Room

Discover innovative tips and new techniques for maximizing your Certify solution. Join this interactive panel discussion with Certify product experts and leading accounting professionals and expense management administrators from other customer organizations.

12:00 PM Lunch

60 minutes
Room: Atrium Terrace B

9:00 AM - 4:30 PM Schedule Time with a Certify Product Specialist

Maple Terrace

Do you have questions that aren’t covered in our agenda, or would you like to go deeper on a particular Certify feature? Be sure to sign up for your individual consultation with an expert Certify product specialist.

1:00 PM Certify Customer Use Cases

60 minutes
Speaker: Courtney O’Reilly, Certify Training Services Manager
Erin Mottet, Certify Manager of Account Managers
Room: Maple Room

Hear five innovative, real-world customer stories about how Certify was able to help with everything from controlling miscellaneous expenses to deploying international tools. Session also includes an overview of implementation for each area discussed.

2:00 PM Certify Invoice

30 minutes
Speaker: Steve Lackner, Certify Director of Sales Sucess
Room: Maple Room

Come learn about one of the newest additions to the leading Certify expense management platform, Certify Invoice. Utilizing the same technology and same familiar Certify interface, the new Certify Invoice services makes AP invoice management easy, accurate and much more efficient that manual processing.

2:30 PM Afternoon Break

15 minutes
Room: Maple Foyer

2:45 PM Advanced Administrative Training & Reporting

60 minutes
Speaker: Courtney O’Reilly, Certify Training Services Manager
Room: Maple Room

Review all the administrative settings your Certify Administrators have access to, plus an overview of the Certify enterprise reporting dashboard. Session includes an in depth review of a variety of reporting options available through the Certify system.

3:45 PM Certify Best Practices

30 minutes
Room: Maple Room

Looking for some great timesaving shortcuts, hacks and proven Certify best practices? Join this informative how-to session for a detailed review on the ways companies like yours are maximizing the efficiency and performance of their Certify system for users and administrators.

4:15 PM Closing Remarks

5 minutes
Speaker: Bob Neveu, Certify President and Co-founder
Room: Maple Room

Click here for an overview of Certify's 2016 Road Tour.

Not registered yet?

There's still time to secure your spot at the conference.